Luuk Krijnen

Luuk Krijnen

Voorzitter

“Ik ben werkzaam als IT Engineer en ik doe vrijwilligerswerk voor jongeren in de katholieke kerk. Sinds een klein jaartje ben ik bij Leo club Gouda betrokken. De gezelligheid binnen de club trekt mij erg. Met NL Doet hebben we een aantal ouderen mogen begeleiden tijdens een dagje uit. Dat was een leuke en inspirerende activiteit. Ik kijk er naar uit mijn handen vaker uit de mouwen te steken. Ik zit momenteel in de kascommissie en de ijs-/Sinterklaas commissie.”

Robbert van Dijk

Vice-voorzitter

“Ik werk als Pedagogisch Psychiatrisch Medewerker voor Intermetzo Zonnehuizen in Zeist, daarnaast studeer ik Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Mijn leukste activiteit met de Leo’s was de actie voor Stichting Present waarbij wij met dementerende bewoners van een verzorgingshuis naar een kaasboerderij gingen. Ik vond het heerlijk om iets voor deze mensen te kunnen betekenen en hen een leuke dag te bezorgen. Verder ben ik bijna 2 jaar secretaris voor de club en zit ik in de borrelcommissie.”

Robbert van Dijk
Carola Walthie

Carola Walthie

Secretaris

“Ik werk als chocolatier bij een patisserie en chocolaterie. Ik vond de leukste activiteit van het afgelopen jaar de pubquiz bij een honkbalclub in Gouda, naast dat het erg gezellig was hebben we ook een mooi bedrag voor de club opgehaald. Ik neem deel aan de leden commissie.”

Bas van Agten

Penningmeester

“Ik werk als webdevolper bij Buro N11 en als vanzelfsprekend doe ik het beheer van onze eigen Leo website. Ik ben lid sinds eind 2011 en kon al meteen de sfeer goed proeven met de organisatie van een wijnproeverij die vrij snel volgde. De uitreiking van de speelmaterialen die we vervolgens met de omzet aan de G-Hockey hebben geschonken was één van mijn leukste momenten. Het uitpakken van de dozen deden de kinderen en trainers glimlachen van oor tot oor en het materieel werd direct met veel enthousiasme gebruikt. Binnen de leo’s vind je me in de PR- en borrelcommissie, buiten de leo’s vind je me vooral in de turnhal.”

Bas van Agten
Hanneke van Dongen

Hanneke van Dongen

“Ik werk als verpleegkundige op de afdeling Interne Geneeskunde in het HagaZiekenhuis van Den Haag. Ik ben sinds 2015 lid van Leoclub Gouda en ben sinds dit jaar vice-voorzitter. De leukste actie tot nu toe vind ik de activiteit voor NLdoet. Hiervoor hebben we met een groep ouderen met dementie een bezoek gebracht aan een lokale kaasboerderij en de deelnemers een leuke dag kunnen geven. Ik neem deel aan de pubquiz commissie,w aarbij we middels het organiseren van een pubquiz lokale sportclubs ondersteunen.”

Christa Klop

“Ik werk als Teammanager Marketing en Taal en Rekenen bij Uitgeverij Instruct. Mijn leukste activiteit met de Leo’s was de actie voor Stichting Meedoen Gouda, we hebben samen met Winkelcentrum Bloemendaal een boekenmarkt georganiseerd waarbij we maar liefst 1750 euro hebben opgehaald om kinderen te laten sporten of muziekles te laten volgen in gezinnen waarbij dat niet haalbaar is. In neem deel aan de commissie voor Persoonlijke Ontwikkeling en de Activiteitencommissie. ”

Christa Klop
Michael Kombrink

Michael Kombrink

“Ik werk als Loodsdienst Coördinator voor het Nederlands Loodswezen BV. Ik vind persoonlijke ontwikkeling belangrijk en heb met veel plezier een workshop georganiseerd over persoonlijke talenten ontwikkeling. Naast deelname aan de commissie persoonlijke ontwikkeling ben ik sinds dit jaar ook onderdeel van de PR commissie.”

Alexandra Kraft

Alexandra Kraft
Jesper Kuppen

Jesper Kuppen

“Ik studeer Politicologie: Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Leiden. Het leukste dat ik tot nu toe heb meegemaakt bij de Leo’s, was het bijwonen van de Nationale Conventie van de Leo’s. Toevallig was die toen ook nog georganiseerd door Leoclub Gouda. Het ontmoeten van Leo’s uit heel Nederland is erg gezellig en interessant. Ik neem deel aan de Commissie Persoonlijke Ontwikkeling.”

Daan Marcus

“Ik ben mede-eigenaar van Euro BOB chauffeursdiensten. Onze core business is de last minute BOB service. Onze chauffeurs rijden je veilig en vertrouwd in je eigen auto naar je bestemming. Binnen de Leoclub houd ik mij bezig met de kascommissie en de borrelcommissie. Daarnaast vind ik het mooi om nieuwe vrienden te maken binnen verschillende clubs in Nederland en mee te doen met de verschillende landelijke activiteiten. “

Daan Marcus

Bestuur '16-'17

Voorzitter: Hanneke van Dongen
Vice-voorzitter: Luuk Krijnen
Secretaris: Robbert van Dijk
Penningmeester: Inge de Visser

Bestuur '15-'16

Voorzitter: Christa Klop
Vice-voorzitter: Femke Post Uiterweer
Secretaris: Robbert van Dijk
Penningmeester: Inge de Visser

Bestuur '14-'15

Voorzitter: Alexander Buskermolen
Vice-voorzitter: Christa Klop
Secretaris: Robbert van Dijk
Penningmeester: Malko Honkoop

Bestuur '13-'14

Voorzitter: Karin Grooten
Vice-voorzitter: Alexander Buskermolen
Secretaris: Christa Klop
Penningmeester: Malko Honkoop